Our client: Art lovers, with a house that backs onto woodland.

Our brief: To transform a gloomy living room into a light living space suitable for showcasing beautiful pieces of the clients’ own artwork.

This room: Lounge


The previously extended living room was outdated and in dire need of a makeover! ‘Bosco’ refers to the woods in Italian, and as the house backs onto the woods themselves, this was the fresh new look we took as inspiration for our clients.


A light and invigorating colour scheme uplifted the room instantly, with well-placed lighting throughout. A separate seating area in the extension adds a warm sense of comfort.


Clean-lined furnishings and built-in alcove storage inject seamless practicality and provide a perfect backdrop to showcase original artwork, all set off by a wood burner below a simple wooden beam.


Truly transformed, the colours and grace of the room now complement and blend with the lush garden view.


7 views

Vivace